Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data Analyst - Antwerpen

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Data Analyst - Antwerpen

Bij Mediahuis zijn we op zoek naar een data analyst bij het group data & insights team. En we geloven dat jij de juiste persoon bent.

Want wie we nodig hebben

is iemand met een analytische geest en een grote passie voor data en de inzichten die hieruit voortkomen. Begin je al volop te dromen als je dit leest? Lees dan aandachtig verder, want het wordt alleen nog maar beter!

Wat de job inhoudt, sommen we graag even voor jou op: 

  • Je haalt inzichten uit alle beschikbare data over het gedrag van onze bezoekers en hun gebruik van bepaalde functionaliteiten van onze websites en mobiele apps;
  • Hiervoor werk je intensief samen met zowel diegene die technisch verantwoordelijk zijn voor het product als met de business stakeholders, m.n. de redacties;
  • Je rapporteert je bevindingen aan de productteams & change directors;
  • Je inspireert de organisatie om meer data gedreven te werken en hierdoor te bouwen aan meer performante platformen;
  • Je werkt nauw samen met zowel onze BI experts als data scientists om je analyses op de juiste data uit te voeren en op een visuele manier voor te stellen.

 

Wat wordt nu jouw tweede thuis?

Je komt terecht in het data science team, een getalenteerde groep die modellen bouwt, analyses verzorgt en dicht bij de business staat om toe te werken naar inzichten voor redacties, marketing & sales.

Binnen dit team vorm je de brug naar de collega’s die bouwen aan de systemen die nieuws en content creëren én publiceren via o.a. websites, apps en nieuwsbrieven.

Wat op je CV staat,

is belangrijk, maar lang niet het enige waar we belang aan hechten. Je legt makkelijk contacten  en bent communicatief sterk. Jij spreekt de taal van zowel (hoofd)redacties als collega’s met een technische achtergrond. Troeven die je zeker in handen moet hebben: een sterk analytisch inzicht, zin voor innovatie en de vaardigheid om je in te leven in de behoeften van de business.

Vanuit een voorgaande ervaring als bijvoorbeeld data analyst heb je reeds ervaring met technologieën zoals Google Analytics en ben je in staat om data te capteren door o.a. gebruik te maken van programmeertalen (Python,R,..). Last but not least, ben je van nature nieuwsgierig, hou je van experimenteren en sta je te popelen om nieuwe tools in te zetten en kennis te vergaren.

Wat krijg jij van ons terug?

Zoals wij geloven in de eigenheid van al onze merken, zo geloven wij ook in de eigenheid en de persoonlijkheid van al onze mensen. Bij Mediahuis gaat het daarom niet enkel over je job, maar ook over je groei- en loopbaanmogelijkheden. Naast de basics (een goed salaris, extralegale voordelen, enz.) zetten wij vooral in op een fijne werkomgeving, een flexibele organisatie (thuiswerken, glijtijden) en permanente opleidingsmogelijkheden. Mediahuis is méér dan een werkgever, net zoals jij méér bent dan de tekst op je cv. Meer uitleg over onze troeven kan je hier vinden. Onze bedrijfscultuur en sfeer kan je opsnuiven op onze verschillende social media kanalen: InstagramFacebook en LinkedIn.

Nu is het aan jou!

Waag je je kans of blijft het bij dromen? Lijkt de functie van data analyst jou op het lijf geschreven, aarzel niet en solliciteer hier. Kennismaken kan geen kwaad. Beantwoord je niet volledig aan dit profiel, maar ben je echt gemotiveerd om een volgende stap in je carrière te zetten? Kom toch eens met ons praten!

www.mediahuis.be

 

 

 

Subscribe to our newsletter