Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur Regio Sport - Antwerpen

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Eindredacteur Regio Sport - Antwerpen

Bij Mediahuis zijn we op zoek naar een Eindredacteur Regio Sport bij Nieuwsblad en Gazet Van Antwerpen. En we geloven dat jij de juiste persoon bent.

Want wie we nodig hebben,

is iemand die zich geroepen voelt om de puntjes op de i te zetten in de grote hoeveelheid aan samenvattingen van de verschillende regionale sport(wedstrijden) in Vlaanderen en in de reportages in de dagen nadien . Je kan zowel als eindredacteur voor de krant als als online redacteur voor de site worden ingezet. Daarbij lees je niet  alleen teksten na, maar heb je ook contact met de journalisten op het terrein. Begin je al volop te dromen als je dit leest? Lees dan aandachtig verder, want het wordt alleen nog maar beter!

Wat de job inhoudt, sommen we graag even voor jou op: 

Je staat in voor het nalezen en redigeren van teksten van onze regionale sportverslaggevers, zowel voor de site als voor de krant. Ook zorg je steeds voor een aantrekkelijk beeld bij de verschillende teksten. Een weekplanning vastleggen voor de regiojournalisten kan ook in jouw mandje belanden.  

Wat op je CV staat,

is belangrijk, maar lang niet het enige waar we belang aan hechten. Je hebt een vlotte pen en oog voor detail. Na een korte interne opleiding ga je moeiteloos zelfstandig aan de slagJe werkt in de week zowel in dag- als in avonddienst. Dat wordt ruim vooraf met je  afgesproken. Ook zie je het zitten om een aantal zondagen per maand (van 14.30 tot en met 22.30 uur) onze redactie te versterken. Verder is een passie voor sport natuurlijk mooi meegenomen! Kortom, essentieel is je passie voor het schrijven en de goesting om (een eerste) schrijfervaring op te doen. Op deze manier kan je je alvast bewijzen voor een mogelijke vaste redactionele job! 

Wat krijg jij van ons terug?

Zoals wij geloven in de eigenheid van al onze merken, zo geloven wij ook in de eigenheid en de persoonlijkheid van al onze mensen. Bij Mediahuis gaat het daarom niet enkel over je job, maar ook over je groei- en loopbaanmogelijkheden. Naast de basics (een goed dagtarief) zetten wij vooral in op een fijne werkomgeving en permanente opleidingsmogelijkheden. Mediahuis is méér dan een werkgever, net zoals jij méér bent dan de tekst op je cv. Meer uitleg over onze troeven kan je hier vinden. Onze bedrijfscultuur en sfeer kan je opsnuiven op onze verschillende social media kanalen InstagramFacebook en LinkedIn.

Nu is het aan jou!

Waag je je kans of blijft het bij dromen? Lijkt de functie van Eindredacteur Regio Sport jou op het lijf geschreven, aarzel niet en solliciteer hier. Kennismaken kan geen kwaad. Beantwoord je niet volledig aan dit profiel, maar ben je echt gemotiveerd om een volgende stap in je carrière te zetten? Kom toch eens met ons praten!

www.mediahuis.be

 

Subscribe to our newsletter