Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Journalist Regio Kempen

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Journalist Regio Kempen

Mediahuis is per direct op zoek naar een:

Journalist Regio Kempen

Bij Mediahuis zijn we op zoek naar ...

een journalist Regio Kempen bij Gazet van Antwerpen. En we geloven dat jij de juiste persoon bent.

Want wie we nodig hebben,

is een gedreven nieuwsjager die de Kempen goed kent.

Begin je al volop te dromen als je dit leest? Lees dan aandachtig verder, want het wordt alleen nog maar beter!

Wat de job inhoudt, sommen we graag even voor jou op: 

Je brengt als eerste verslag uit over gerechtelijk nieuws, criminaliteit, ongevallen en andere faits divers in de Kempen. Je bent iemand die steevast op zoek gaat naar de mens achter de nieuwsfeiten, groot én klein. Je maakt dagelijks verhalen, zowel voor de krant als voor de app, je vult aan met video,… . Ook wacht je niet aan je bureau tot het nieuws naar jou toekomt, integendeel je staat graag in het veld.

Wat wordt nu jouw tweede thuis?

Gazet van Antwerpen, dat wordt jouw titel! GVA is de grootste krant van de grootste stad van Vlaanderen. Voor die stad en al haar inwoners wil de krant de belangrijkste regionale informatiebron zijn, zonder daarbij het nationale en internationale nieuws uit het oog te verliezen.

Wat op je CV staat,

is belangrijk, maar lang niet het enige waar we belang aan hechten. . Minstens even essentieel zijn je aangeboren nieuwsgierigheid en je gedrevenheid. Net zoals het feit dat je vlot overweg kunt met sociale media en op de hoogte bent van trends in de digitale wereld. Onregelmatige werkuren en weekendwerk: dat hoort er nu eenmaal bij. Ook je netwerk, dát vinden we een troef, net als je stressbestendigheid. Je heldere pen slaagt erin om mensen te raken.

Wat krijg jij van ons terug?

Zoals wij geloven in de eigenheid van al onze merken, zo geloven wij ook in de eigenheid en de persoonlijkheid van al onze mensen. Bij Mediahuis gaat het daarom niet enkel over je job, maar ook over je groei- en loopbaanmogelijkheden. Naast de basics (een goed salaris, extralegale voordelen, enz.) zetten wij vooral in op een fijne werkomgeving, een flexibele organisatie (thuiswerken, glijtijden) en permanente opleidingsmogelijkheden. Mediahuis is méér dan een werkgever, net zoals jij méér bent dan de tekst op je cv. Meer uitleg over onze troeven kan je hier vinden. Onze bedrijfscultuur en sfeer kan je opsnuiven op onze verschillende social media kanalen InstagramFacebook en LinkedIn.

Nu is het aan jou!

Waag je je kans of blijft het bij dromen? Lijkt de functie van journalist jou op het lijf geschreven, aarzel niet en solliciteer via onderstaande knop. Kennismaken kan geen kwaad.

Beantwoord je niet volledig aan dit profiel, maar ben je echt gemotiveerd om een volgende stap in je carrière te zetten? Kom toch eens met ons praten!

Klik hier om te solliciteren

www.mediahuis.be

Subscribe to our newsletter