Marketing Report
[Vacatures] Mediahuis zoekt een Marketeer e-Commerce - Antwerpen

[Vacatures] Mediahuis zoekt een Marketeer e-Commerce - Antwerpen

Bij Mediahuis zijn we op zoek naar een Marketeer op onze e-Commerce afdeling. En we geloven dat jij de juiste persoon bent.

Want wie we nodig hebben,

is een enthousiaste collega met een grote interesse in e-Commerce en allround marketing. Past dit al volledig bij jou? Lees dan aandachtig verder, want het wordt alleen nog maar beter!

Wat de job inhoudt, lichten we graag even toe: 

Je werkt in het e-Commerce team, dat zich bezighoudt met de webshops van De Standaard, Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg.

  • Je bedenkt straffe marketing campagnes en werkt deze van a tot z uit.
  • Je staat in voor de opzet, monitoring en optimalisatie van advertentie –en e-mailcampagnes.
  • Je houdt de deadlines goed in de gaten en stemt regelmatig af bij de betrokken partijen.
  • Je kijkt kritisch naar elk product, je schrijft overtuigende productteksten en je zorgt voor een hoge score in de zoekmachines.
  • Je geneert traffic naar onze shops, je verbetert de conversies d.m.v. AB-testen, en zorgt voor een aantrekkelijke homepage.
  • Je bent verantwoordelijk voor de mediaplanning en volgt het mediabudget nauw op.

 

Waarom precies jij?

Natuurlijk ken jij de kranten van Mediahuis België: Het Nieuwsblad, De Standaard, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Je hebt een passie voor e-Commerce en je shopt zelf graag wel eens online. Je weet van aanpakken en functioneert prima onder tijdsdruk. Je bent flexibel, creatief en je werkt nauwkeurig.

Wat op je CV staat,

is belangrijk, maar niet het allerbelangrijkste. Je hebt bij voorkeur een diploma in marketing of communicatie of je bent een autodidact met relevante ervaring. Initiatief nemen zit in je genen. Minstens even belangrijk vinden wij dat het aanleren van nieuwe systemen je niet afschrikt.​

Wat krijg jij van ons terug?

Zoals wij geloven in de eigenheid van al onze merken, zo geloven wij ook in de eigenheid en de persoonlijkheid van al onze mensen. Bij Mediahuis gaat het daarom niet enkel over je job, maar ook over je groei- en loopbaanmogelijkheden. Naast de basics (een goed salaris, extralegale voordelen, enz.) zetten wij vooral in op een fijne werkomgeving, een flexibele organisatie (thuiswerken, glijtijden) en permanente opleidingsmogelijkheden. Mediahuis is méér dan een werkgever, net zoals jij méér bent dan de tekst op je cv. Meer uitleg over onze troeven kan je hier vinden. Onze bedrijfscultuur en sfeer kan je opsnuiven op onze verschillende social media kanalen InstagramFacebook en LinkedIn.

Nu is het aan jou!

Waag je je kans of blijft het bij dromen? Lijkt de functie van Marketeer e-Commerce jou op het lijf geschreven, aarzel niet en solliciteer hier. Kennismaken kan geen kwaad. Beantwoord je niet volledig aan dit profiel, maar ben je echt gemotiveerd om een volgende stap in je carrière te zetten? Kom toch eens met ons praten!

www.mediahuis.be

 

Subscribe to our newsletter