Marketing Report
[Vacatures] Springbok zoekt een Account Manager - Mechelen

[Vacatures] Springbok zoekt een Account Manager - Mechelen

We make good brands grow big and big brands grow good. We staan op een kantelpunt in onze samenleving. Mensen willen een andere manier van consumeren, werken en leven. Wij geloven dat merken deze nieuwe manier van samenleven vorm kunnen en moeten geven. Met Springbok dragen we ons steentje bij aan de maatschappij door goede merken groot te maken en grote merken beter te maken. Dit doen we door menselijkheid, creativiteit en technologie samen te brengen in een inspirerende werkomgeving.

Voel je meteen thuis in ons team

Als ervaren Account Director zit je natuurlijk niet te wachten op een standaard taakomschrijving. Met meerdere jaren commerciële ervaring, weet je hoe je belangrijke internationale accounts op een professionele en resultaatgerichte manier managed. Hiervoor werk je natuurlijk samen met je hele team - en nee, dat is niet enkel het Account Team.

Al onze Springbokkies staan internationaal klaar om samen met jou de beste oplossingen voor onze klanten te leveren. Springbokkies zijn een aparte soort. Wij noemen onszelf Connected Experts. Op onze vloer kom je mensen tegen met vaardigheden waar je misschien nog nooit van hebt gehoord.

Petra (Client Service Director): "Werken bij een agency betekent werken met verschillende mensen. Al onze experts brengen hun eigen kennis en karakter mee. En het eindresultaat wordt alleen maar beter. Dat geeft me elke keer weer een boost."

Kathy (UX Strategist): "De strategen leggen de fundamenten en vervolgens gaan de creatieven ermee aan de slag. Wij zijn altijd nieuwsgierig naar de concepten die zij bedenken en uitwerken. Dat is het mooie van multidisciplinaire samenwerking."

Alexander (Creative Director): “We zijn dan wel verschillend qua talent, maar het is de creativiteit en de liefde voor de planeet die ons drijft.”

Jep, je leven zal positief veranderen. En wel zo:

Je krijgt bij Springbok vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Je deelt zelf je eigen tijd in en er heerst een grote mate van flexibiliteit. Je kan dus goed alleen werken, maar ook in het team lig je goed. Met je ‘Can do’-mentality haal je samen met je team elke deadline.

En helemaal uitblinken, doe je zo:

  • Je bent verantwoordelijk voor de planning, budgetten, monitoring en rapportage van lopende projecten.
  • Je deelt je ervaring met video- en printproducties.
  • Je bent de verbinding tussen de klant en jouw team van experts.
  • Je maakt voorstellen en offertes op basis van de behoeften van de klant.
  • Je identificeert nieuwe zakelijke kansen.

 

Voor al je kennis, ervaring en enthousiasme ontvang je uiteraard een goed salaris. Je kunt er 26 dagen per jaar lekker tussenuit en er is een goede balans tussen thuis werken, op kantoor of in de Spaanse zon. We voorzien je van het nieuwste materiaal en je krijgt een auto van de zaak.

Dit is wat we van jou vragen:

  • In ieder geval 2 jaar ervaring in een commerciële rol bij een ad agency, video productie bedrijf of drukkerij.
  • Sterke communicatieve en presentatie vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.
  • Je bent in staat meerdere klanten en projecten tegelijk te managen en fungeert graag als eerste aanspreekpunt voor de klant.
  • Je brengt structuur in stressvolle situaties.
  • Je voelt je comfortabel in een internationale en ondernemende fast-paced omgeving.

 

Wie is Springbok?

Springbok is een snelgroeiend internationaal branding en tech agency met een grensverleggende aanpak voor ambitieuze merken. Springbok werd in 2014 opgericht en huisvest ruim 300 (digital) marketing talenten in zes kantoren in Nederland en België. Wat we met elkaar delen is onze passie voor creativiteit en liefde voor de wereld waarin we ons bewegen. Springbok werkt voor toonaangevende merken als Ethias, Burger King, Triodos, ENGIE, Renault, en veel meer.

En? Gegrepen om impact te maken voor nationale en internationale klanten? Solliciteer hier!

www.springbokagency.com

 

Subscribe to our newsletter