Marketing Report
iO ontwikkelt platform voor Doyen Auto voor digitale transformatie news

iO ontwikkelt platform voor Doyen Auto voor digitale transformatie

iO heeft een digitaal platform ontwikkeld voor Doyen auto zodat een digitale omgeving ontstaat die hun merkensites zal huisvesten en onderling verbinden.  

Doyen Auto is een Europese distributeur van auto-onderdelen, die in 2023iO als digitale partner in de arm heeft genomen om zijn online aanwezigheid, digitale klantbeleving en visibiliteit te optimaliseren.  

Ecosyteem voor diverse groepen en doelen

Een team van digitale strategen, UX-ontwerpers en ontwikkelaars heeft een Drupal-gebaseerde architectuur ontworpen. Die vormt de ruggengraat van een verbeterd en schaalbaar ecosysteem dat meerdere platformen integreert en onderling verbindt.

Het corporate platform van het merk zal als eerste gelanceerd worden in april 2024. Het zal een gepersonaliseerde gebruikerservaring bieden aan potentiële klanten, klanten, journalisten en werkzoekenden.

Digitale campagnes versterken marktpositie

Het ecosysteem zal helpen om de uniforme merkidentiteit van de Doyen Auto-groep naar de doelmarkten uit te dragen en de zichtbaarheid te vergroten. Om de banden tussen Doyen Auto en zijn doelgroepen verder aan te trekken, biedt iO de organisatie ook haar expertise op het gebied van digitale marketing aan: een toegewijd team neemt de always on-communicatie van Doyen Auto op zich - van strategie en contentcreatie tot community management tot het beheer van prestatiecampagnes en rapportage.

www.iodigital.com

www.doyen-auto.com

 

Subscribe to our newsletter