Marketing Report
Hertog Jan lanceert de Hertog Jan Blikvanger news

Hertog Jan lanceert de Hertog Jan Blikvanger

Hertog Jan heeft de Hertog Jan Blikvanger uitgebracht, een duurzame oplossing om afval te verminderen en recycling te bevorderen. Deze tas is ontworpen om in te spelen op de recente Nederlandse wetgeving omtrent statiegeld op blikjes. Consumenten kunnen namelijk vanaf 1 april 2023 gebruikte blikjes terugbrengen naar de supermarkt voor recycling.

De Hertog Jan Blikvanger is tas waar blikjes in vervoerd kunnen worden. Met handige verdeelstukken om de blikjes georganiseerd te houden, biedt de tas voldoende ruimte voor maar liefst 24 lege blikjes. Na het inleveren van de blikjes kunnen de verdeelstukken eenvoudig worden opgevouwen, waardoor de tas direct kan worden gebruikt als boodschappentas of koeltas.

Caroline Klaassen, marketingmanager Hertog Jan: "Onze vertrouwde pilsener gaat al decennialang mee. De ontwikkelingen op het gebied van recycling dagen ons uit om ook na te denken over oplossingen om op een verantwoorde manier van het bier te genieten. Met de Hertog Jan Blikvanger willen we consumenten op een eenvoudige manier laten deelnemen aan het statiegeldsysteem en zo bijdragen aan een duurzamere toekomst. We zijn er trots op dat we niet alleen een functionele oplossing bieden, maar ook iets dat perfect past bij de levensstijl en gewoonten van onze bierliefhebbers."

De Hertog Jan Blikvanger is vanaf 5 juni 2023 verkrijgbaar in verschillende supermarkten bij aankoop van Hertog Jan-producten. Hertog Jan is een biermerk dat in handen is van AB InBev.

www.hertogjan.nl
www.ab-inbev.com

Subscribe to our newsletter